- Maak de peultjes schoon. Was de courgette, snijd in plakjes en halveer die. Maak prei schoon en snijd ik dunne ringen Was en halveer de kerstomaatjes. "},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Pel en pers de knoflook. Hak de kruiden fijn."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Rooster de pijnboompitten in droge koekenpan lichtbruin."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Klop een dressing van de azijn, Solo, mayonaise, kruiden, geperste knoflook. Zout naar "},{"@type":"HowToStep","text":"5. smaak."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Kook de krieltjes beetgaar."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Breng in een ruime pan water aan de kook (met zout), kook de peultjes 3 minuten. Voeg vervolgens de courgette erbij en kook nog 1 minuut."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Doe de preiringen in een vergiet en giet de gekookte courgette en krieltjes boven de prei af."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Schep de groenten met de krieltjes en de dressing door elkaar. Schep ten slotte de tomaatjes, stukjes feta en pijnboompitten erdoor."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Serveer met een donkerbruin stokbrood. Voeg eventueel ook wat groene sla naar keuze toe."}],"recipeYield":"4 "}