slaatje met filet d'anvers

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 maak de boontjes schoon en kook ze beetgaar in gezouten water, giet ze af en zet ze meteen in zeer koud (ijs-)water
  • 2 snijd de champignons in dunne schijfjes en meng onder de boontjes
  • 3 snipper de sjalotten en meng met 3 eetlepels olijfolie de azijn, boontjes en champignons
  • 4 verdeel over vier borden en leg er mooierwijze de filet d'anvers bij
  • 5 snipper de basilicum
  • 6 snidj de tomaten en olijven in blokjes en strooi over bord
  • 7 druppel wat olijfolie over en strooi de parmezaan bij
  • 8 jammie!!!!!!!!!!

slaatje met filet d'anvers is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sacmpi's Elixir d'Anvers
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cake met Elexir d' Anvers
0 min
Bekijk recept
Ongekookte Antwerpse pudding
0 min
Bekijk recept
Ongekookte Antwerpse pudding
0 min
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept