Krokante raviolisalade met rauwe ham

6
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze vervolgens goed afkoelen.
  • 2 Was de krop- en veldsla. Laat goed uitlekken en leg ze in een slakom.
  • 3 Voeg de geraspte wortels en vinaigrette eraan toe en meng de salade.
  • 4 Warm ondertussen de frituurolie op. Laat de afgekoelde ravioli er in kleine hoeveelheden in bakken totdat ze opblazen en een gouden kleur hebben.
  • 5 Haal ze vervolgens voorzichtig uit de olie en leg ze op wat keukenpapier. Kruid ze naar smaak met wat peper en zout. Doe dit met alle ravioli.
  • 6 Verdeel de salade over de borden en dresseer met de ravioli en (per bord) 2 sneden ham.
  • 7 Serveer onmiddellijk.

Krokante raviolisalade met rauwe ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept