Gegrillde Crottin de Chavignol met tijm

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de sla, de radijsjes en de tomaten over 4 borden. Breng de wijn aan de kook samen met 1 el honing en 2 takjes tijm. Laat 2 minuten koken, klop er een klontje koude boter door en breng op smaak met zout en peper. Laat deze saus lauw worden.
  • 2 Schik de kaasjes in een ovenschotel. Verdeel de honing en de overgebleven tijm op de kaasjes en gril enkele minuten in de oven, onder de hete gril. Schik de kaasjes op de sla, verdeel er verkruimelde speculoos over en verdeel de saus over de kaasjes. Dien warm op.

Gegrillde Crottin de Chavignol met tijm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrillde Roodbaarsfilet Met Kruidige Couscous
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shabu Shabu
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Met Gegrillde Asperges En Risotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Gegrillde Portabella?s
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept