Tonijnsla

2
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de tonijn uitlekken en plet daarna fijn.
  • 2 Snij de sjalot fijn.Plet het ei zeer fijn. Meng dan alle ingrediënten, behalve bieslook en peterselie. De mosterd en worcestersaus moet je volgens eigen smaak aan toevoegen dus proeven je kan er nog altijd bijdoen. Op het laatst voeg je er de peterselie voor afwerking. Vul dan de uitgelekte perzik op en schik op een bordje gemengde sla .

Tonijnsla is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijnsla (2 )
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wraps met tonijnsla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Libanese Tonijnsla Met Tahindressing
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde perziken met tonijnsla
0 min
Bekijk recept

Tonijnsla (2 )
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wraps met tonijnsla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Libanese Tonijnsla Met Tahindressing
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde perziken met tonijnsla
0 min
Bekijk recept