Zoek
Fruitsalade met parmaham
4
10 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels frambozenazijn
2 eetlepels frambozen- of aardbeienmarmelade
2 eetlepels olijfolie
200 g jonge spinaziescheuten
12 ardbeien, zonder kroontjes en in 4 gesneden
3 kiwi’s, geschild en in blokjes gesneden
2 eetlepels pijnboompitjes
3 eetlepels snippers parmezaanse kaas
zout en peper
Bereiding
1
1
Meng de frambozenazijn, marmelade naar keuze, en wat zout en peper in een kom.
2
2 Giet al kloppend de olijfolie erbij. Hou even apart.
3
3
Rol de Parmaham in de vorm van ijshoorntjes.
4
Meng in een slakom de spinaziescheuten met de stukjes aardbei en de blokjes kiwi. Vul de hoorntjes van Parmaham met deze bereiding.
5
5
Overgiet het geheel met de vinaigrette en meng alles voorzichtig.
6
Werk af met snippertjes parmezaan en pijnboompitjes.
Fruitsalade met parmaham is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Vruchtensalade
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Sangria met veel fruit
2 min
Bekijk recept