Fruitsalade met parmaham

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Meng de frambozenazijn, marmelade naar keuze, en wat zout en peper in een kom.
  • 2 2 Giet al kloppend de olijfolie erbij. Hou even apart.
  • 3
  • 3Rol de Parmaham in de vorm van ijshoorntjes.
  • 4 Meng in een slakom de spinaziescheuten met de stukjes aardbei en de blokjes kiwi. Vul de hoorntjes van Parmaham met deze bereiding.
  • 5
  • 5Overgiet het geheel met de vinaigrette en meng alles voorzichtig.
  • 6 Werk af met snippertjes parmezaan en pijnboompitjes.

Fruitsalade met parmaham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Sangria met veel fruit
2 min
Bekijk recept