Aperitiefhapje van appel, komkommer en feta

1
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 *Schil de appel en snijd in heel kleine blokjes.
  • 2 *Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes.
  • 3 *Meng de appel, komkommer, feta en fijn gesneden bieslook.
  • 4 *Maak een dressing van de olie, citroensap en gembersiroop en breng op smaak met zout en peper.
  • 5 *Schep de dressing door het appelmengsel en presenteer in een kleine glaasje.

Aperitiefhapje van appel, komkommer en feta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus
Snack
Bekijk recept
Crostini met prosciutto, mozzarella en gedroogde tomaten
Snack
Bekijk recept
Champignons gevuld met twee soorten kaas
Snack
Bekijk recept