Zoek
Aperitiefhapje van appel, komkommer en feta
1
10 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/4 appel (granny smith)
3 cm komkommer
25 g feta
1/2 el bieslook
1 el olijfolie
1/2 el citroensap
1/2 el gembersiroop
peper, zout
Bereiding
1
*Schil de appel en snijd in heel kleine blokjes.
2
*Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes.
3
*Meng de appel, komkommer, feta en fijn gesneden bieslook.
4
*Maak een dressing van de olie, citroensap en gembersiroop en breng op smaak met zout en peper.
5
*Schep de dressing door het appelmengsel en presenteer in een kleine glaasje.
Aperitiefhapje van appel, komkommer en feta is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus
Snack
Bekijk recept
Crostini met prosciutto, mozzarella en gedroogde tomaten
Snack
Bekijk recept
Champignons gevuld met twee soorten kaas
Snack
Bekijk recept