Salade Sperziebonen

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperziebonen ± 5 min. beetgaar en spoel ze af met koud water.
  • 2 Meng de olijfolie met de azijn de mosterd en de honing in een grote schaal.
  • 3 Doe de sperziebonen en de gesneden ijsbergsla bij de dressing en meng goed door.
  • 4 Meng de gedroogde zontomaatjes er door.
  • 5 Verkruimel de feta kaas eroverheen.
  • 6 Rangschik de stukjes tomaat er over.
  • 7 Strooi de pijnboompitjes en de olijven er over.
  • 8 Heerlijk bij visgerechten of als hoofdgerecht op warme dagen.

Salade Sperziebonen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept