Tonijnsalade all'Abruzzese

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperziebonen in kokend water met zout al dente, giet ze af en laat afkoelen. Doe hetzelfde met de courgettes.
  • 2 Snijd de tomaten in parten en verwijder de pitjes.
  • 3 Doe courgette, sperziebonen, tomaten, paprika en ui in 1 schaal. Breek de tonijn in stukjes en doe ze met de ansjovis, kruiden en chilipeper bij de groenten.
  • 4 Meng alles met de olijfolie, gevolgd door de azijn. Breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Eet de salade op kamertemperatuur.

Tonijnsalade all'Abruzzese is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept
Taco's met tonijnsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept