herftssalade met peren, walnoten en kaas

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de aardappelen in de lengte in plakken en leg ze in een ovenschaal. Bedruppel ze op het snijvlak met een deel van de olie en bak ze in 35-40 minuten gaar. Halveer de peren in de lengte, verwijder de klokhuizen en snijd de perenhelften waaiervormig in. Snijd de Port Salut in dunne plakjes. Fruit de uiringen in de rest van de olie, schep de walnoten erbij en roerbak 3 minuten. Schenk de balsamicodressing erbij en neem de pan van het vuur. Verdeel de andijvie over 4 borden, leg op elk een halve peer en de plakjes kaas. Verdeel de warme uien-notendressing erover. Serveer de geroosterde aardappelen erbij.

herftssalade met peren, walnoten en kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept