paddestoelenmix met westmalle dubbel

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in stukjes.
  • 2 Verhit de roomboter in een koekenpan en bak de paddestoelen zo snel mogelijk om en om.
  • 3 Doe er de ui, de knoflook, het takje tijm en de fijngesneden ham bij en laat dit een paar minuten stoven.
  • 4 Schenk er vervolgens de helft van het flesje bier bij, verwarm het en laat het wat inkoken.
  • 5 Roer de crème fraîche door de saus, verwijder het takje tijm en garneer met fijngehakte bieslook.
  • 6 Voeg naar smaak peper en zout toe.

paddestoelenmix met westmalle dubbel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met pompoen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenmix Met Pesto-toast
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenmix Met Pesto-toast
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept