Tomatensla met koriander

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontpit de tomaten en snij ze in schijfjes. Voeg de gehakte korianderblaadjes toe en werk af met zout, peper en een eetlepel olijfolie.
  • 2 Verwarm de krab gedurende 1 minuut op een laag vuurtje in wat Solo. Kruid af met peper en voeg de room toe.
  • 3 Was de rode paprika’s, snij ze in 4 stukken, ontpit ze en snij in kleine blokjes. Bak ze zo’n 2 minuten in een eetlepel olijfolie met zout, peper en de curry.
  • 4 Mix de paprikablokjes nu met een beetje water en de azijn tot een vinaigrette met een staafmixer.
  • 5 Dresseer de tomaten op de borden, met daarop het krabvlees. Werk af met de vinaigrette.

Tomatensla met koriander is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm in deeg met zoutvlokken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikruidenomelet met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met basilicum uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met pestospinazie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept