Zoek
Spitskoolhapje
4
15 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 blaadjes spitskool (of witte kool)
2 koffielpls mayonaise
2 koffielpls bearnaisesaus
2 koffielpls citroengraspasta
1 scheutje whisky
2 stuks augurken (grote)
Halfgedroogde tomaatjes marinade
Paprikapoeder
1/2 stuk groene paprika
Bereiding
1
Groene paprika in fijne reepjes snijden.
2
De augurk fijnsnipperen.
3
Halfgedroogde tomaten halveren.
4
Voor de dressing, het citroengras, bearnaise, mayonaise en whisky goed mengen.
5
De dressing op de koolbladeren verdelen.
6
Paprikapoeder over strooien.
7
De paprika, augurken en halfgedroogde tomaten mengen en over de dressing verdelen.
8
Besprenkelen met de marinade van de halfgedroogde tomaatjes.
9
Goed gekoeld serveren als aperitiefhapje of voorgerechtje.
Spitskoolhapje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker