Zoek
Tomatenburger
1
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gram Magere plattekaas
2 takjes Peterselie,blaadjes afgeritst fijngesnipperd
Kerriepoeder
Peper
125 gram Kalkoenfilet
Gemberpoeder
Olijfolie
Zout
1 stuk Grote tomaat (coeur de boeuf)
1/2 stuk Rode ajuin (schijven)
Rucola & veldsla
Bereiding
1
Meng voor de dressing de plattekaas met de peterselie en een mespunt kerrie.
2
Breng verder op smaak met peper.
3
Snijd de kalkoenfilet in kleine blokjes en meng met een mespunt kerrie en snuifje gember.
4
Wrijf een antiaanbakpan in met wat olijfolie, laat goed warm worden en bak de kalkoenblokjes mooi bruin in.
5
Snijd de tomaat doormidden en laat even bakken op de zijkant in een met olijfolie ingewreven antiaanbakpan.
6
Neem de onderste tomatenhelft, beleg met dressing, daarop sla en kalkoen, werk af met uienringen en dek af met de bovenste tomaathelft.
7
Zet alles vast met een prikker.
Tomatenburger is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Verse Kruiden-tomatenburger
30-60 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Verse Kruiden-tomatenburger
30-60 min -
Bijgerecht
Bekijk recept