Tomatenburger

1
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng voor de dressing de plattekaas met de peterselie en een mespunt kerrie.
  • 2 Breng verder op smaak met peper.
  • 3 Snijd de kalkoenfilet in kleine blokjes en meng met een mespunt kerrie en snuifje gember.
  • 4 Wrijf een antiaanbakpan in met wat olijfolie, laat goed warm worden en bak de kalkoenblokjes mooi bruin in.
  • 5 Snijd de tomaat doormidden en laat even bakken op de zijkant in een met olijfolie ingewreven antiaanbakpan.
  • 6 Neem de onderste tomatenhelft, beleg met dressing, daarop sla en kalkoen, werk af met uienringen en dek af met de bovenste tomaathelft.
  • 7 Zet alles vast met een prikker.

Tomatenburger is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Verse Kruiden-tomatenburger
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Verse Kruiden-tomatenburger
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept