Zoek
Auberginesalade
4
15 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 stuk aubergine
zout
5 el olijfolie
3 el balsamicoazijn
4 el olijfolie
1 teen knoflook (geperst)
1 ansjovis op olie (fijngehakt)
peper
zout
Bereiding
1
Snij 2 aubergines in blokjes. Bestrooi met zout en laat 1/2 uitlekken.
2
Dep droog en bak in de pan in 5 el olijfolie.
3
Doe in een slakom en voeg de overige ingrediënten toe. Kruid met peper en zout naar smaak.
4
Meng goed en laat 2 uur in de koelkast staan alvorens op te dienen.
Auberginesalade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Monique van Loons zoete-aardappellatkes met auberginesalade
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde auberginesalade met verse kruiden
33 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse auberginesalade
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine-rijstsalade en kipspiesjes met yoghurtdip
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Monique van Loons zoete-aardappellatkes met auberginesalade
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde auberginesalade met verse kruiden
33 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse auberginesalade
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine-rijstsalade en kipspiesjes met yoghurtdip
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept