Auberginesalade

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij 2 aubergines in blokjes. Bestrooi met zout en laat 1/2 uitlekken.
  • 2 Dep droog en bak in de pan in 5 el olijfolie.
  • 3 Doe in een slakom en voeg de overige ingrediënten toe. Kruid met peper en zout naar smaak.
  • 4 Meng goed en laat 2 uur in de koelkast staan alvorens op te dienen.

Auberginesalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Monique van Loons zoete-aardappellatkes met auberginesalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde auberginesalade met verse kruiden
33 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse auberginesalade
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine-rijstsalade en kipspiesjes met yoghurtdip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Monique van Loons zoete-aardappellatkes met auberginesalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde auberginesalade met verse kruiden
33 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse auberginesalade
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine-rijstsalade en kipspiesjes met yoghurtdip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept