Zoek
Gegrild geitenkaasje
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Gemengde sla
1 st Appel
1 st Kiwi
200 gr Gerookte spekblokjes
Rozijnenbrood , vetstof
Geitenkaas
rozemarijn
Pijnboompitten
DRESSING
2 el Ciderazijn
1 el honing
1 el vruchtensiroop of porto
2 el Olie
Pezo
Bereiding
1
Sla reinigen, spoelen , drogen en versnijden
2
Appel en kiwi in blokjes snijden
3
Dressing : alle benodigheden mengen
4
Pijnboompitten roosteren
5
Spekblokjes bakken en laten uitlekken op keukenpapier
6
Geitenkaas in porties verdelen
7
Cirkels uit jet rozijnenbrood steken , iets groten dan de plakjes geitenkaas. Besmeren met vetstof en krokant bakken in een oven bij 180°
8
Kaas op de broodrondjes plaatsen, berdruppelen met honing en bestrooien met rozemarijn.
9
Sla over borden verdelen . Kiwi, appel, spekblokjes en pijnboompitten erover strooien. Dressing erover druppelen1
0
Kaasjes grillen en op het slaatje schikken
Gegrild geitenkaasje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min
Snack
Bekijk recept
Krokante minitortilla’s met geitenkaas en avocado
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met auberginekaviaar, paprika en geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasje met honing en vijgen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Prei in vinaigrette & gegrild spek
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min
Bijgerecht
Bekijk recept