Gegrild geitenkaasje

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sla reinigen, spoelen , drogen en versnijden
  • 2 Appel en kiwi in blokjes snijden
  • 3 Dressing : alle benodigheden mengen
  • 4 Pijnboompitten roosteren
  • 5 Spekblokjes bakken en laten uitlekken op keukenpapier
  • 6 Geitenkaas in porties verdelen
  • 7 Cirkels uit jet rozijnenbrood steken , iets groten dan de plakjes geitenkaas. Besmeren met vetstof en krokant bakken in een oven bij 180°
  • 8 Kaas op de broodrondjes plaatsen, berdruppelen met honing en bestrooien met rozemarijn.
  • 9 Sla over borden verdelen . Kiwi, appel, spekblokjes en pijnboompitten erover strooien. Dressing erover druppelen1
  • 0 Kaasjes grillen en op het slaatje schikken

Gegrild geitenkaasje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Krokante minitortilla’s met geitenkaas en avocado
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met auberginekaviaar, paprika en geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasje met honing en vijgen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Prei in vinaigrette & gegrild spek
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min Bijgerecht
Bekijk recept