Tomatencarpaccio

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de tomaten, haal er de kroontjes af en snij ze heel dun. Leg ze dakpansgewijze op de borden.
  • 2 Spoel de kerstomaatjes en snij ze in vieren. Verdeel ze over de borden.
  • 3 Spoel en droog de rucola en schik de blaadjes op de tomaten. Besprenkel met olie en azijn en breng op smaak met peper en zout. Serveer met een sneetje geroosterd brood.

Tomatencarpaccio is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatencarpaccio met sardientjes
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatencarpaccio met selderij en kaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aubergine-mozzarellarolletjes met tomatencarpaccio
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wrap Van Tomatencarpaccio
0-10 min -
Bekijk recept

Tomatencarpaccio met sardientjes
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatencarpaccio met selderij en kaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aubergine-mozzarellarolletjes met tomatencarpaccio
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wrap Van Tomatencarpaccio
0-10 min -
Bekijk recept