Appel-selderijsalade met geitenkaas

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en was de bleekselderij en snij in ragfijne reepjes.
  • 2 Schil de appel en snij die ook ragfijn.
  • 3 Meng deze twee en maak ze aan met wat notenolie en peper en zout.
  • 4 Verdeel de kaas in dunne plakjes en schep hier de honing op.
  • 5 Zet de oven op 200 graden en geef de kaas even kleur.
  • 6 Doe het appel- bleekselderijmengsel op een bord en verdeel er de plakjes geitenkaas over.
  • 7 Sprenkel er oude aceto balsamico omheen en bestrooi met de fijngesneden bieslook.

Appel-selderijsalade met geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept