Aubergine-en mozzarellatimbaal met dressing van

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de plakjes aubergine lichtbruin in 2 el olie en laat uitlekken op keukenpapier. Dep goed droog en bestrooi met zout naar smaak. Bekleed elk timbaaltje met aubergineplakjes en stop er een stuk mozzarella in.
  • 2 Bak de chorizo 3-4 min. in de rest van de olie, doe de paprika erbij, draai het vuur hoog en blus af met de wijn, breng evt. op smaak met peper en zout. Houd tot gebruik warm.
  • 3 Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm de timbaaltjes 6 min., neem uit de oven en laat eventjes staan. Verdeel de fijngesneden courgette over de vier borden. Keer het timbaaltje om en zet midden op de courgette. Verdeel de chorizodressing over de courgette en garneer met de korianderblaadjes.

Aubergine-en mozzarellatimbaal met dressing van is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept