1 Snij het stokbrood in enkele dunne plakken(4-6) en bestrijk deze met olijfolie. Bakt het brood in 10 minuten op 160 graden bruin.
2 Smeer de plakken bacon in met een laagje ahornstroop en bak deze 20 minuten op 160 graden.
3 Kook 2 eieren met een zachte dooier in het midden. Door het water met ei ongeveer 30 seconden te draaien zal de dooier in het midden zitten.
4 Dressing:
5 Meng in de kuekenmachine het ei, ansjovis, worscertersaus en citroensap en meng het even kort. Vervolgens al draaiend de olie toevoegen tot er een mayonaise ontstaat. doe het geheel in een schaaltje en voeg wat water toe totdat het redelijk vloeibaar is.
6 Snij de babijsla in de lengte in tweeen en leg het op het bord. Giet wat dressing over de bladeren zodat dit erin kan zakken. Leg het brood en bacon op het bord en breek het ei in tweeen en leg dit er eveneens bij.