Caesar Salade (Donna Hay)

2
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het stokbrood in enkele dunne plakken(4-6) en bestrijk deze met olijfolie. Bakt het brood in 10 minuten op 160 graden bruin.
  • 2 Smeer de plakken bacon in met een laagje ahornstroop en bak deze 20 minuten op 160 graden.
  • 3 Kook 2 eieren met een zachte dooier in het midden. Door het water met ei ongeveer 30 seconden te draaien zal de dooier in het midden zitten.
  • 4 Dressing:
  • 5 Meng in de kuekenmachine het ei, ansjovis, worscertersaus en citroensap en meng het even kort. Vervolgens al draaiend de olie toevoegen tot er een mayonaise ontstaat. doe het geheel in een schaaltje en voeg wat water toe totdat het redelijk vloeibaar is.
  • 6 Snij de babijsla in de lengte in tweeen en leg het op het bord. Giet wat dressing over de bladeren zodat dit erin kan zakken. Leg het brood en bacon op het bord en breek het ei in tweeen en leg dit er eveneens bij.
  • 7 Rasp wat kaas over het geheel

Caesar Salade (Donna Hay) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Foe Young Hay Waar Je Van Blijft Opscheppen!
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Foe Joeng Hay
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Foe Yong Hay
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Foe yong hay-saus
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse salade met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige saladewrap met sinaasappel
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Caesar tostada
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept