Zoek
SHRIMP STIR-FRY
1
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
180 gr garnalen
1/4 el Soja saus
1/2 tl rijstazijn
1/4 cup Kippenbouillon, vetarm
1/4 tl Look
1/4 tl Gember
1/2 cup Rode ajuin
1/2 cup Broccoli
1,5 cups champignons
1,25 cups peultjes
1/4 cup Gele paprika
1/4 cups Waterkastanjes
Bereiding
1
Spoel de garnalen en laat goed uitlekken.
2
Verwarm de sojasaus, rijstazijn en 2 eetlepels van de kippenbouillon in een koekenpan op middelhoog vuur.
3
Voeg de knoflook en gember toe en bak tot ze gaar zijn.
4
Voeg alle groenten toe in de pan en bak alles, roeren en meer bouillon toevoegen indien nodig.
5
Voeg de garnalen bij de groenten wanneer deze half gaar zijn en bak tot de groenten gaar zijn en de
6
garnalen ondoorzichtig.
SHRIMP STIR-FRY is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Phad thai (gebakken rijstnoedels)
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbrochettes met satésaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase groenteschotel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde vis met pittige saus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasteitjes van grijze garnalen (Potted shrimp)
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Shrimp Different
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Sunny Salmon And Shrimp Salad
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sunny Salmon And Shrimp Salad
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept