Zoek
Vissalade met venkel, sinaasappel en spinazie
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g tongfilet (alternatief: elke witte vis in kleinere filetvorm)
2 sinaasappels
1 grote venkelknol
100 g spinazie
3 el Bertolli Extra Vergine olijfolie
30 g walnoten
20 g rozijnen (sultana’s)
Bereiding
1
Pocheer de vis twee minuten in gezouten water. Laat de vis afkoelen.
2
Pel de sinaasappel en verdeel in partjes. Verwijder ook eventuele pitten.
3
Snijd de venkel in kleine stukjes en meng ze samen met sinaasappel door de spinazieblaadjes. Breng op smaak met olijfolie, wat zout en peper.
4
Voeg walnoten en rozijnen toe aan deze sla.
5
Meng en dien meteen op.
6
Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.
Vissalade met venkel, sinaasappel en spinazie is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scandinavische vissalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige vissalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dubbeldikke vissandwich
20 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Vis-maaltijdsalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept