Tabouleh met scampi's

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de scampi’s schoon. Kruid ze met peper en zout en bak ze in olijfolie. Laat afkoelen.
  • 2 Maak de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer los met een vork en laat afkoelen.
  • 3 Spoel en snipper de lente-ui. Spoel de paprika en snij in blokjes. Halveer de olijven. Verbrokkel de geitenkaas. Meng alles met de couscous en de groene kruiden.
  • 4 Roer een dressing van olijfolie, citroensap, chilipoeder, peper en zout naar smaak. Meng ze met de tabouleh. Werk af met de scampi’s.

Tabouleh met scampi's is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde forel van de barbecue
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tabouleh met koolrabi
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde groente met feta & tabouleh
Bekijk recept