Ge­vul­de wit­lof­blaad­jes

6
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pecannoten kort in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Halveer de noten in de lengte. Schep in een kom de wortel om met de tomatentapenade. Haal de mooiste 18 blaadjes van de stronkjes witlof. Leg op elk blaadje witlof een schepje wortelmengsel en een halve pecannoot.

Ge­vul­de wit­lof­blaad­jes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bento: Rijstrolletjes
Bijgerecht
Bekijk recept
Zo­mer­s­tamp­pot & zoe­te spek­jes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van spruitjes
Bijgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met geroosterde cherry trostomaatjes
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met pesto, garnalen en tomaatjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept