Coleslaw met frisse dressing

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Deze coleslaw blijft zeker een paar dagen goed in de koelkast, is fris, zoet-zuur en behoudt goed zijn knapperige textuur. De tweede dag zelfs nog lekkerder. Te serveren bij vlees van de gril of bbq of bij wat dan ook. Lekker bij je lunch als extra groentehapje,
  • 2 Alle groenten fijn raspen op grove rasp of in keukenmachine.
  • 3 Meng de groenten met de appel lichtjes door elkaar.
  • 4 Voor de dressing mayonaise, azijn, yoghurt, suiker, mosterd, zout en peper mengen en dit over de slaw heen gieten. Goed mengen en in de koelkast voor een uur (of langer) wegzetten.
  • 5 Bron Koken .be Eigen foto

Coleslaw met frisse dressing is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Louisiana coleslaw
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Feestvork met runderrookvlees
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Beefburgers met frites en coleslaw
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept