Koreaans zoetzuur van rettich ( Danmuji)

15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle ingrediënten behalve rettich en rode verse peper in een pan en breng aan de kook.
  • 2 Draai het vuur uit en voeg rettich en peper toe.Even goed roeren.
  • 3 Terugkoelen tot kamertemperatuur.
  • 4 Rettich overdoen in goed afsluitbare gesteriliseerde glazen potten en bewaren in de koelkast. Of wecken.
  • 5 Het zuur kan de volgende dag worden gegeten, maar wordt door het staan steeds lekkerder . De kleur wordt steeds iets donkerder geel.
  • 6 Lekker bij Oosterse gerechten,maar ook op een broodje kaas.

Koreaans zoetzuur van rettich ( Danmuji) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Gegrilde kippenlapjes op z'n Koreaans
35 min
Bekijk recept
Pittig Gegrild Koreaans Rundvlees (Bulgogi)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Japans Koreaans Sushi Rol
0-10 min -
Bekijk recept
Pittig Gegrild Koreaans Rundvlees (Bulgogi)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept