Frisse aardappelsalade met appel, ham en augurk

4
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Op de foto zie je de hoeveelheid voor 2 personen. Ik heb het recept gedeeld en iets meer kerrie gebruikt.
  • 2 Een romige aardappelsalade met een frisse bite.
  • 3 Schil de aardappels en kook ze in een pan met water gaar (10 – 15 minuten). Haal ze uit de pan en laat ze helemaal afkoelen.
  • 4 Snijd de afgekoelde aardappels in blokjes.
  • 5 Doe de aardappels, ham, augurken, ui en de appel in een kom en roer door elkaar.
  • 6 Maak de dressing door de mayonaise te mengen met de azijn, de mosterd en het kerriepoeder. Verdeel het over de salade en roer door elkaar.
  • 7 Zet de salade een geruime tijd in de koelkast.
  • 8 Heerlijk op stokbrood, broodje , op toast of als bijgerechtje op een buffet.
  • 9 Bron Yummy in my Tummy Eigen foto

Frisse aardappelsalade met appel, ham en augurk is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept