Vietnamese komkommer

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de plakjes komkommer met zout en laat het vocht eruit trekken in een klein uurtje. Spoel af en dep de plakjes droog.
  • 2 Mix rijstazijn, sojasaus, suiker, knoflook, cayennepeper, en zwarte peper in een schaal. Voeg beide soorten olie toe en meng de komkommer, koriander en lente-uitjes hier doorheen. Mag weer even in de koelkast en dan lekker fris serveren.Simpel, maar zó lekker!
  • 3 Bron telegraaf Felix Wilbrink

Vietnamese komkommer is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Monique van Loons geroosterde eendenborst op Vietnamese salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese kalkoen à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese lenterolletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamese sla-gehaktrolletjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept