Venkel-radijssalade

2
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de walnoten fijn en roer er de olie door.
  • 2 Klop het met 1 eetlepel water, citroensap, de mosterd en wat peper tot een sausje.
  • 3 Was de venkel en de radijs. Bewaar het fijne venkelgroen.
  • 4 Snijd de stelen en de onderste schijf van de venkel en snijd of schaaf de venkel in zo dun mogelijke plakken.
  • 5 Snijd de radijs in plakjes.
  • 6 6Meng de saus door de groente en garneer met het venkelgroen.
  • 7 Heerlijk met gebakken aardappeltjes en een stuk gebakken vis.
  • 8 Salade bevat 135 kcal
  • 9 Bron Gezondheidsnet.nl

Venkel-radijssalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met sinaasappel en abrikozen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta-radijssalade met pistachegehakt
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met sinaasappel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept