Salade van knapperige voorjaarsgroente met

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de peulerwtjes, worteltjes, lente-uitjes en tomaatjes schoon. Halveer de worteltjes en lente-uitjes in de lengte. Snijd de tomaatjes doormidden.
  • 2 Breng een laag water aan de kook en kook de worteltjes gedurende 4 minuten. Voeg na 2 minuten de peulerwtjes en lente-uitjes toe. Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Hak de helft van de kervel fijn.
  • 3 Voeg de fijngehakte kervel aan de sladressing toe. Schep de gekookte groenten en de tomaatjes erdoor en laat de salade tenminste 10 minuten trekken.
  • 4 Verhit vlak voor het eten de vloeibare margarine in een pan en bak hierin de tongfilets 1,5 minuut aan elke kant. Bestrooi met wat zout.
  • 5 Meng de takjes kervel met de salade, schep de salade in het midden van 4 grote borden. Leg de tong er half op en bestrooi met de korstjes.

Salade van knapperige voorjaarsgroente met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept