Tonijnsalade met komkommer, tomaat

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het brood (met korst) in kleine blokjes. Verhit de Solo Vloeibaar in een grote pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin al omscheppend het brood goudbruin. Laat op keukenpapier afkoelen.
  • 2 Laat de tonijn uitlekken en verdeel in stukjes.
  • 3 Snijd de uitjes in ringen, de komkommer in halve plakjes en de tomaten in kleine stukjes. Haal de blaadjes van de takjes kruiden. Houd een paar mooie blaadjes apart en knip de rest fijn.
  • 4 Meng het tomatengroentesap in een grote schaal met de mayonaise, het citroensap en de kruiden tot een dressing.
  • 5 Hussel de komkommer, de tomaat, de uitjes, de tonijn en het brood door de kruidendressing.
  • 6 Verdeel de salade over 4 bordjes of kommetjes. Versier met de achtergehouden kruiden.

Tonijnsalade met komkommer, tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept
Taco's met tonijnsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept