Bonensalade van witte en groene boontjes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperzieboontjes 5 minuten in kokend water. Giet af en laat goed uitlekken.
  • 2 Pers 1 sinaasappel uit. Schil de andere sinaasappels, verdeel ze in partjes en snijd in stukjes.
  • 3 Pel en snijd de rode uien in kleine partjes. Hak de peterselie fijn.
  • 4 Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak de uipartjes 5 minuten op een matig hoog vuur. Laat op een bord afkoelen.
  • 5 Giet de witte bonen af, spoel ze af en laat goed uitlekken. Snijd de grillworst in reepjes.
  • 6 Meng de slasaus met het sinaasappelsap, de peterselie, de sperzieboontjes, de witte bonen, de stukjes worst en sinaasappel en de gebakken uipartjes.
  • 7 Verdeel de salade over 4 borden.

Bonensalade van witte en groene boontjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept