1 Kook de sperzieboontjes 5 minuten in kokend water. Giet af en laat goed uitlekken.
2 Pers 1 sinaasappel uit. Schil de andere sinaasappels, verdeel ze in partjes en snijd in stukjes.
3 Pel en snijd de rode uien in kleine partjes. Hak de peterselie fijn.
4 Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak de uipartjes 5 minuten op een matig hoog vuur. Laat op een bord afkoelen.
5 Giet de witte bonen af, spoel ze af en laat goed uitlekken. Snijd de grillworst in reepjes.
6 Meng de slasaus met het sinaasappelsap, de peterselie, de sperzieboontjes, de witte bonen, de stukjes worst en sinaasappel en de gebakken uipartjes.
7 Verdeel de salade over 4 borden.
Bonensalade van witte en groene boontjes is een recept van Solo Open Kitchen