1 Maak pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg het kerriepoeder toe.
2 Schil en rasp de appels. Laat de mandarijntjes uitlekken. Hak de nootjes grof en de dille fijn.
3 Meng de spitskool met de geraspte appels, de mandarijntjes, de slasaus en de helft van de dille tot een salade.
4 Verhit in 1 of 2 pannen een theelepel Solo Vloeibaar en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bedek de bodem van de pan met een dun laagje beslag, strooi er wat dille en ca.
15 eetlepel gehakte cashewnootjes over en bak de pannenkoek aan beide kanten bruin. Bak zo 6-8 pannenkoeken. Houd ze op een bord warm op een pan met een laagje kokend water.
5 Leg de pannenkoeken op borden. Schep er een lepel salade op en vouw ze dicht of rol ze op. Geef de rest van de salade erbij.
Pannenkoeken met een frisse salade is een recept van Solo Open Kitchen