Pannenkoeken met een frisse salade

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg het kerriepoeder toe.
  • 2 Schil en rasp de appels. Laat de mandarijntjes uitlekken. Hak de nootjes grof en de dille fijn.
  • 3 Meng de spitskool met de geraspte appels, de mandarijntjes, de slasaus en de helft van de dille tot een salade.
  • 4 Verhit in 1 of 2 pannen een theelepel Solo Vloeibaar en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bedek de bodem van de pan met een dun laagje beslag, strooi er wat dille en ca.
  • 15 eetlepel gehakte cashewnootjes over en bak de pannenkoek aan beide kanten bruin. Bak zo 6-8 pannenkoeken. Houd ze op een bord warm op een pan met een laagje kokend water.
  • 5 Leg de pannenkoeken op borden. Schep er een lepel salade op en vouw ze dicht of rol ze op. Geef de rest van de salade erbij.

Pannenkoeken met een frisse salade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept