1 Klop van de olie en azijn een dressing. Breng deze op smaak met peper en zout. Maak de aardbeien schoon en halveer eventueel de grote exemplaren. Rooster de pitten kort in een droge koekenpan en laat ze op keukenpapier afkoelen. Verwarm de grill van de oven voor.
2 Snijd de ciabatta in 12 plakken en bestrijk deze dun met vloeibare margarine. Rooster ze aan beide kanten goudkleurig onder de grill. Meng de sla met de dressing en verdeel over 4 borden.
3 Bestrooi de borden met de pittenmix en verdeel er de dunne plakjes kipfilet en aardbeien over. Geef er de gegrilde ciabatta bij.
4 Lekker met clafoutis als nagerecht:
5 Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de ontpitte kersen over de bodem van een ovenschaal. Klop de eieren los en mix er een beslag van met de suiker, bloem, melk en de vloeibare margarine.
6 Schenk dit beslag over de kersen en bak de clafoutis in ongeveer 35 à 40 minuten gaar. Bestrooi met poedersuiker.