Komkommer in dilleroom

4
70 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer 2 ongeschilde komkommers en verwijder de zaadlijsten met een lepel. Bestrooi ze met zout en leg ze een uur omgekeerd in een vergiet. Spoel ze af, dep ze droog en rasp ze grof. Snijd 1 lente-ui in ragfijne reepjes.
  • 2 Meng de crème fraîche met de suiker en de azijn. Verwijder de dikke stengels van de dille en hak hem grof. Meng dit met de reepjes lente-ui door de crème fraîche en breng deze verder op smaak met versgemalen peper en zout. Schep de dilleroom door de geraspte komkommer.

Komkommer in dilleroom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukspies met koolsalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met citroenboontjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met zalm en dilleroom
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept