Tex-Mexsalade

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en droog de slablaadjes en snijd ze in repen. Laat de chilibonen en maïskorrels in een zeef of vergiet uitlekken en spoel ze met koud water. Laat ze uitlekken. Maak de lente-uitjes schoon en snijd in ringetjes. Snijd de kerstomaatjes in vieren en de radijsjes in plakjes. Snijd de mozzarella in blokjes.
  • 2 Maak een dressing van olijfolie, citroensap en cajunkruiden. Meng in een kom de reepjes sla, chilibonen, maïs, ringetjes lente-ui, stukjes tomaat en plakjes radijs. Meng de dressing erdoor en serveer.

Tex-Mexsalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tex-Mexsalade
Bekijk recept

Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept
Tex Mex vegetarische quorn wrap
10 min
Bekijk recept
Mexicaanse schotel met prei en bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilets tex-mex en Florida salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept