Minestronesalade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de macaroni en de sperziebonen beetgaar met wat zout. Spoel af met koud water en laat verder afkoelen. Maak een dressing van de olijfolie, de azijn en de geperste knoflook.
  • 2 Snijd de courgettes in blokjes en kook ze een minuutje. Rasp de wortels, halveer de tomaten. Spoel de reuzenbonen af en snijd de salami in blokjes. Meng alles in een grote kom goed door elkaar en laat het ongeveer een uur trekken.
  • 3 Snijd de mozzarella in blokjes en meng deze vlak voor het serveren met het verse basilicum door de salade. Breng het gerecht op smaak met wat peper.
  • 4 Lekker met stracciatellasoep:
  • 5 Breng de kippenbouillon aan de kook. Klop de eieren los met de peterselie en Parmezaanse kaas en schenk dit al roerend in de hete soep. Het ei zal in sliertjes stollen en vormt zo de stracciatella.

Minestronesalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker