Zoek
Tonijnsalade met witte bonen en Parmezaanse kaas
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
veldsla of andere groene sla
225 g tonijn in olie, uitgelekt
150 g kerstomaten
bieslook
150 g witte bonen (blik)
3 eetlepels extra vergine olijfolie
60 g Parmigiano kaas in 1 stuk
Bereiding
1
Was en droog de sla en doe deze in een slakom.
2
Prik de tonijn in stukjes met een vork. Halveer de tomaten.
3
Hak het bieslook fijn en voeg het samen met de bonen, tonijn, tomaten bij de sla en meng zachtjes.
4
Breng op smaak met Extra Vergine olijfolie, peper en zout.
5
Schaaf de Parmezaan in brede schaafsels en strooi over de sla.
6
Onmiddellijk opdienen met wat Italiaanse ciabatta of focacciabrood.
Tonijnsalade met witte bonen en Parmezaanse kaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept
Taco's met tonijnsalade
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept