Kipsalade met champignons

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pocheer de kip of kalkoen in licht gezouten water of bouillon. Afgieten en in smalle reepjes snijden.
  • 2 Maak de paddestoelen schoon en snij ze in plakjes. Schil de wortel en snij deze in dunne reepjes. Snij ook de selderij fijn.
  • 3 Giet de rucola, paddestoelen, wortel en selderij in een ruime, diepe schotel en kruid met het citroensap, een snuifje zout en peper en de Bertolli Extra Vergine olijfolie.
  • 4 Meng zachtjes en leg de kippenreepjes er bovenop. Besprenkel desgewenst nog even met olijfolie. Onmiddellijk opdienen.

Kipsalade met champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept
Meergranenwraps met kipsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept