Salade van geroosterde peer met amandelen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kropjes little gem doormidden. Halveer de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze in plakken.
  • 2 Grill de little gem (alleen het snijvlak, ingeborsteld met wat Solo vloeibaar) en de plakjes peer kort goudbruin. Verwarm een koekenpan zonder vetstof en rooster de amandelen kort op hoog vuur. Werk af met chilipoeder, paprikapoeder en fleur de sel.
  • 3 Meng de mayonaise en de zure room. Snipper de dragon en meng hem door de saus. Werk af met versgemalen peper.
  • 4 Verdeel de geroosterde peren en de slakropjes over borden. Dien de perensalade lauwwarm op, samen met de dressing, de uien, de Chaource-kaas en geroosterde amandelen.

Salade van geroosterde peer met amandelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept