1 Was de appels, droog ze af, snij ze in kwartjes, haal het klokhuis eruit en snij dan elk kwartje in dobbelsteentjes.
2 Doe de appelblokjes in een grote glazen kom en besprenkel ze met citroensap zodat ze niet verkleuren.
3 Schil de wortelen en rasp ze grof.
4 Schil de komkommer met een dunschiller. Snijd in de lengte in reepjes. Snijd het pittige hart weg uit het midden van de komkommerstukken. Snij dan nog eens in kleine blokjes.
5 Leg de blokjes komkommer in een schaal.
6 Schil de mango en snij hem in dobbelsteentjes.
7 Snij 6 heel dunne schijfjes rode kool.
8 Verwijder de korsten van het brood. Snijd de sneetjes in dobbelsteentjes. Verhit een el Solo Vloeibaar in een antikleefpan en bak de croutons krokant.
9 Voeg de groenten, de mango, de in blokjes gesneden feta en de croûtons aan de appels in de glazen kom toe.1
0 Kruid met peper en zout en voeg 4 eetlepels Amora Sjalot dressing toe.1
1 Verdeel de salade over 4 glazen en dien onmiddellijk op.