Gebakken knolselder en salade van rucola

2
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knolselder in dunne plakken van ca. halve cm. Bestrijk ze met de Becel Original. Halveer de tomaat, schep de pitjes in een zeefje boven een kommetje. Snijd de tomaat in reepjes en snijd de appel in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd de appel in 12 partjes. Hak de walnoten grof.
  • 2 Verhit een grote koekenpan, beleg de bodem met plakken knolselder, bak ze 2 minuten om en om. Haal ze uit de pan en bak op dezelfde manier de rest van de plakken knolselder. Bedek 2 grote (warme) borden met de plakken knolselder. Verdeel de rucola, appel, tomaat en walnoten erover.
  • 3 Meng het tomatenvocht met de azijn, Becel Slaolie en wat versgemalen peper. Druppel de dressing over de salade.

Gebakken knolselder en salade van rucola is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept