2 Giet de kikkererwten af en schep ze in een bakje.
3 Giet wat olijfolie over de kikkererwten en voeg daarna ook het komijnpoeder, paprikapoeder en eventueel de chilipoeder toe.
4 Roer dit goed door en breng het verder op smaak met een snufje zout en peper.
5 Leg op een bakplaat wat bakpapier en schep de gekruide kikkererwten op de bakplaat.
6 Als de oven klaar is met voorverwarmen kunnen de kikkererwten voor ongeveer 20 minuten de oven in totdat ze lekker een beetje knapperig zijn geworden.
7 Ondertussen snijd je het bosuitje en de cherrytomaatjes in stukjes.
8 Als de kikkererwten klaar zijn, schep je deze op een bord of in een bakje en voeg je de stukjes cherrytomaat, de bosui en de basilicum toe en opdienen maar!
9 Echt een heerlijke, snelle, eenvoudige en verrassende salade1
0 Tip :Echt een aanrader om eens kikkererwten met kruiden uit de oven te bereiden, niet alleen lekker in een salade maar ook om zo op de snoepen.!!!1
1 Deze salade kun je ook als voorgerecht serveren of bij een knapperig ciabattabroodje als lunch.
Kikkererwten salade met bosui, tomaat en basilicum is een recept van Solo Open Kitchen