1 Maak de boontjes schoon en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Giet ze af en spoel ze direct koud onder koud stromend water. Kook de eieren hard, laat ze schrikken in koud water, pel ze en snij ze in parten.
2 Doe de mayonaise, Griekse yoghurt ,in een kom en voeg de kappertjes en de augurkjes toe en roer dit alles onder elkaar.
3 Laat de tonijn uitlekken, prak de tonijn fijn en meng de tonijn er ook onder. Breng op smaak met zout en peper.
4 Maak de wraps eventueel soepel door ze even te warmen in een droge koekenpan. Leg de wraps op het werkvlak en verdeel er de rucola over. Schep de tonijn mayonaise in een lange reep over de wraps. Verdeel hierover de gehalveerde tomaatjes, de boontjes, de olijven en de ei partjes. Rol de wraps op . Wikkel ze desgewenst in folie en bewaar ze tot gebruik in de koelkast om iets op te stijven. Snij ze vlak voor het serveren schuin door.