WENTELTEEFJES MET IJS, FRUIT EN CHOCOLADE

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de slagroom op laag vuur. Voeg de chocolade toe en laat zachtjes in de warme room smelten. Roer af en toe tot er een gladde saus ontstaat. Houd de saus op laag vuur warm.
  • 2 Klop intussen in een diep bord het ei los met de melk en de poedersuiker.
  • 3 Smelt in een ruime koekenpan de boter. Halveer de plakken stol en haal ze één voor één door het eimengsel. Bak ze in de boter in 1-2 min. per kant goudbruin.
  • 4 Leg de stolwentelteefjes op 4 borden. Verdeel er het fruit over. Schep er een bol ijs bij en schenk een beetje warme chocoladesaus over het ijs. Serveer de rest van de chocoladesaus apart erbij.

WENTELTEEFJES MET IJS, FRUIT EN CHOCOLADE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept