. Stokbrood met kaas en tomaat

2
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaten en de kaas in plakjes en het stokbrood in schijfjes.
  • 2 Leg op elk schijfje een stukje tomaat en daarop kaas.
  • 3 Bestrooi ze met fijngesneden basilicum.
  • 4 Zet de broodjes in de oven bij 180°C tot de kaas begint te smelten en het brood lichtjes begint te kleuren.
  • 5 Dit kan ook onder de grill.

. Stokbrood met kaas en tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept