Zoek
. Stokbrood met kaas en tomaat
2
10 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 stokbrood, wit of bruin
3 tomaten
kaas
verse basilicum, fijngesneden
Bereiding
1
Snijd de tomaten en de kaas in plakjes en het stokbrood in schijfjes.
2
Leg op elk schijfje een stukje tomaat en daarop kaas.
3
Bestrooi ze met fijngesneden basilicum.
4
Zet de broodjes in de oven bij 180°C tot de kaas begint te smelten en het brood lichtjes begint te kleuren.
5
Dit kan ook onder de grill.
. Stokbrood met kaas en tomaat is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept