Zoek
Sandwichbroodjes met rozijnen
100 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g bloem
zout
50 g rozijnen
11 g droge gist
50 g Solo Vloeibaar
60 g suiker
3 dl melk
Bereiding
1
Meng de bloem met de gist de suiker en een snuifje zout.
2
Vorm een kuiltje in het midden en giet er de melk bij. Roer om en voeg de Solo Vloeibaar toe.
3
Kneed tot een gladde deeg en voeg de druiven toe.
4
Kneed de deeg 5 a 10 minuten goed door.
5
Vorm van het deeg 16 bolletjes.
6
Schik ze op een met bloem bestoven ovenplaat en laat ze rijzen tot ze 2 maal hun oorspronkelijk volume hebben.
7
Laat ze 40 minuten bakken in een op 180° voorverwarmde oven.
Sandwichbroodjes met rozijnen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min
Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept