Sandwichbroodjes met rozijnen

100 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem met de gist de suiker en een snuifje zout.
  • 2 Vorm een kuiltje in het midden en giet er de melk bij. Roer om en voeg de Solo Vloeibaar toe.
  • 3 Kneed tot een gladde deeg en voeg de druiven toe.
  • 4 Kneed de deeg 5 a 10 minuten goed door.
  • 5 Vorm van het deeg 16 bolletjes.
  • 6 Schik ze op een met bloem bestoven ovenplaat en laat ze rijzen tot ze 2 maal hun oorspronkelijk volume hebben.
  • 7 Laat ze 40 minuten bakken in een op 180° voorverwarmde oven.

Sandwichbroodjes met rozijnen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept