Muffins met courgette en basilicum

6
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190°C.
  • 2 Meng in de keukenrobot de bloem, het bakpoeder, het zout en de peper.
  • 3 Voeg de Solo toe en mix.
  • 4 Voeg de eieren één voor één toe en daarna zoveel karnemelk als nodig.
  • 5 Het deeg moet dik en mag niet glad zijn.
  • 6 Voeg de geraspte courgette en de basilicum toe en meng het deeg goed.
  • 7 Vet de muffinvormpjes in.
  • 8 Stort het deeg in de vormpjes en plaats ze in de oven.
  • 9 Laat ze gedurende ongeveer 15 minuten bakken. 1
  • 0 Ga met de punt van een mes na of ze goed gebakken zijn. 1
  • 1 Als de punt droog blijft, zijn de muffins klaar. 1
  • 2 Laat ze gedurende 3 tot 5 minuten in hun vormpjes afkoelen. 1
  • 3 Haal ze uit de vormpjes en laat ze verder afkoelen op een rooster.

Muffins met courgette en basilicum is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Muffins met pistachenoten
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Vlindercupcakes
20 min Nagerecht
Bekijk recept