Crostini met tapenade

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dep de ansjovis droog en pel de look.
  • 2 Laat de kappertjes uitlekken.
  • 3 Doe de ansjovisfilets, de look, de olijven, de kappertjes en de geplukte oreganoblaadjes in een keukenrobot en mix fijn met de olijfolie.
  • 4 Kruid met peper van de molen.
  • 5 Was en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.
  • 6 Snij het brood in sneetjes en rooster het aan twee kanten onder de ovengrill.
  • 7 Serveer alles apart: geroosterd brood, tomatenblokjes, en kappertjes met ansjovis.

Crostini met tapenade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept