Zoek
Crostini met tapenade
4
15 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 gemarineerde ansjovisfilets
3 takjes verse oregano
peper van de molen
ciabatta (brood)
2 teentjes look
200 g groene ontpitte olijven
1 dl Bertolli extra vergine
2 tomaten
50 g kappertjes
Bereiding
1
Dep de ansjovis droog en pel de look.
2
Laat de kappertjes uitlekken.
3
Doe de ansjovisfilets, de look, de olijven, de kappertjes en de geplukte oreganoblaadjes in een keukenrobot en mix fijn met de olijfolie.
4
Kruid met peper van de molen.
5
Was en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.
6
Snij het brood in sneetjes en rooster het aan twee kanten onder de ovengrill.
7
Serveer alles apart: geroosterd brood, tomatenblokjes, en kappertjes met ansjovis.
Crostini met tapenade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pastasalade
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min
Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min
Snack
Bekijk recept