Zoek
Croissants gevuld met zalm
4
0 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 stuks grote croissants
125 gram zachte verse roomkaas
1 eetlepel geknipte verse dille (of 1 theelepel dillezaad)
naar smaak grof gemalen zwarte peper
1 theelepel citroensap
250 gram dungesneden gerookte zalm
takjes dille (desgewenst)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor tot 200 °C.
2
Leg de croissants op een bakplaat en verwarm ze in ongeveer 3 min.
3
Klop intussen in een kommetje de roomkaas, dille en citroensap luchtig.
4
Snijd elke croissant met een kartelmes horizontaal doormidden.
5
Besmeer de onderhelften met de roomkaas.
6
Verdeel de zalm over de roomkaas.
7
Maal er peper boven en garneer desgewenst met dille.
8
Leg de bovenhelften van de croissants erop en serveer direct.
Croissants gevuld met zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Valentijnsontbijt met prosecco
15 min + 20 oventijd-
Bekijk recept
Croissant met brie en gember
10 min
Bekijk recept
Quicheparade met minitomaatjes
40 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept